GÜNCELLEME

Değerli Adaylar,

Adaylardan bazıları yoğun trafik ve şehirlerarası uygun transfer olanakları bulamadıkları için ilan edilen gruplarda mülakatlara katılamamışlardır.

Herhangi bir hak kaybına uğramamaları adına gelemeyen öğrenciler için 22 Haziran Perşembe günü 9:30-11:30 arasında Zoom üzerinden bir oturum düzenlenmesi uygun bulunmuştur.

İlgili öğrenciler için bir sınıf oluşturulup ilgili öğrenciler kaydedilecektir. Ayrıntılar oluşturulan sınıf üzerinden aktarılacaktır.

Tüm adaylara başarılar dileriz.

--------------------------

Bilgisayar Mühendisliği 2023-24 Güz Dönemi Girişi için Lisansüstü Mülakat Takvimi

Bilgisayar Mühendisliği mülakatları 21.6.2023 Çarşamba gün Bilgisayar Bilişim Fakültesi toplantı salonunda aşağıdaki takvime uygun olarak yüzyüze yapılacaktır.

https://www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/ilan202410/onkosul_LU_202410.php adresinden erişenbileceğiniz Lisansüstü Programların Önkoşulları  sayfasında bölümümüz programlarına ilişkin olarak “… Yüksek lisans programına başvuruda bulunacak öğrencilerin, başvuru öncesi çalışma alanlarına ilgi duydukları öğretim üyeleri ile görüşüp, eğitimleri sırasında beraber çalışmayı planladıkları bir öğretim üyesinden “Danışman Onay mektubu” almaları gerekmektedir. …” ifadesi yer almaktadır.

Ön kayıtlar üzerinden yaptığımız değerlendirmede sadece aşağıdaki listede yer alan adayların bu koşulu sağladığı belirlenmiştir.

Bu listede adınız yoksa ve danışman onay mektubu almışsanız ivedilikle altilar@itu.edu.tradresine “2023-24 Guz Mulakat” başlıklı durumu açıklar bir eposta gönderiniz ve 21.6.2023 tarihli mülakat için en geç 11:30 da yüzyüze görüşme için hazır bulununuz. Durumunuz değerlendirilecek ve uygun görülürse mülakata alınacaksınız.

9:30-10:45       YÜKSEK LİSANS

Burcu Kartal

Esin Ece AYDIN

-------------------------------------------

Computer Engineering Graduate Program Interview Schedule (2023-24 Fall Term admission) for International Students

Computer Engineering Graduate Program Interviews for international students will be conducted on Wednesday June 21st at 15:00 online via Zoom meeting. Meeting details have already been sent to you. Please note that this Zoom Link is only for International students.

As you may have already known, which is also accessible through the link, https://www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/ilan202410/onkosul_LU_202410.php special requirements for Computer Engineering Graduate Programs clearly indicates that the candidates are expected to get in touch with the faculty of the program and receive “a letter of acceptance” in case admission to the program is granted.

Evaluation of the first submissions shows that only the candidates listed below have been submitted such a document.

İf you are not in the following list and yet have “a letter of acceptance”, sent an email with a subject line “2020-23 Fall Graduate Interviews” to us at  altilar@itu.edu.tr and join the Zoom link below at 15:00 TSI (GMT+3). Your case will be considered and may have an Interview subject to acceptance of your case.

15:00-15:30     MASTER of SCIENCE (Int’l Students)

Ahmed Abunada

Elvin Abdinli